"Lieve kinderen, Ik ben de Koningin van de Engelen. Ik ben hier onder jullie om u uit te nodigen tot bekering van het hart, tot eenheid met de Heilige Geest, tot vrede, tot onophoudelijk gebed."

 

Boodschap van de Maagd van de Verzoening op  5 september 2020,

aan Mario d’Ignazio in de Gezegende Tuin van de wijk,
Santa Teresa, Brindisi, Italië 

 

Mario: De verschijning van de Maagd Maria ging vooraf door een schittering van blauw licht. Nadat Zij het Kruisteken had gemaakt, zei Ze met een glimlach:

 

"Geprezen zij de Goddelijke Naam van Jezus. Lieve kinderen, Ik ben de Koningin van de Engelen. Ik ben hier onder jullie om u uit te nodigen tot bekering van het hart, tot eenheid met de Heilige Geest, tot vrede, tot onophoudelijk gebed. Mijn kinderen, Ik vraag u om uw hart aan te bieden aan Mijn Jezus, Ik vraag jullie om zachtmoedig, nederig en medelevend te zijn. Ik vraag jullie om u toe te wijden aan de Heilige Geest, Mijn Echtgenoot en de hulp in te roepen van de Beschermengelen, in het bijzonder de Aartsengel Michaël.” 

 

Mario: Nadat de Maagd gesproken had, zegende de Heilige Aartsengel Michaël het zout en nodigde ons uit tot bekering van het hart, de zuiverheid van de ziel en de eenvoud. De Maagd Maria was helemaal gekleed in stralend wit en droeg een Kroon omkranst met twaalf sterren. Een lange Rozenkrans hing aan Haar Linkerarm, alle twintig mysteries glansden met een gouden licht. De Heilige Aartsengel Michaël was gekleed als soldaat. Al het zout werd gezegend; wat een groot geschenk. Het beeld van de Maagd van Fatima druppelde geparfumeerde Heilige Olie waarmee we binnenkort allemaal zullen worden gezalfd. Toen de Heilige Aartsengel Michaël met de Heilige Maria uit het gezichtsveld verdween, hoorde ik de stem van Jezus: "Het beeld van Mijn Liefste Moeder geeft overvloedig Olie af. Zalf u met deze Olie om te worden genezen naar lichaam en ziel." 

https://mariodignazioapparizioni.wordpress.com/

  

Facebookpagina ‘Mario D’Ignazio: gli Appelli della Madonna a Brindisi’